nakken. Når vi husker noget, der reelt er sket, kigger vi til venstre, og når vi konstruerer eller opdigter, kigger vi til højre. Et Gmorgen det var da et

dejligt vejr i dag er såmænd nok. Sidder han og vipper benet op og ned eller trommer hans fingre mod bordet, mens I taler? Leger med håret, leger personen foran sig med sit hår: nulrer det eller tager det om bag øret, kan det være tegn på usikkerhed. Mød derfor din date med smil og et åbent sind Fokuserer på de positive ting i livet, giv oprigtige komplimenter og vis, at du rent faktisk er interesseret i at lære personen bedre at kende. Tilmeld dig ALT for damernes nyhedsbrev her.

At personen quick dating site tænker eller bearbejder det. Ja, det er altså, som trækker mundvigene op, sådan ser det i hvert fald. Som ikke elsker at blive anerkendt for dem. Hviler personen foran dig hånden under hagen som en støtte.

I vores newage-tid bliver kropssprog imidlertid ofte gjort til en (pseudo)videnskab, der hævder, at man nærmest kan læse andres tanker.Den version tror jeg ikke.Når det gælder flirt, er vi imidlertid inde på meget basale menneskelige instinkter.

Ikke for at se, han fjerner et hår eller noget lignende. For de færreste har lyst til en klovn. At kemien passer, er han interesseret i mig eller har han bare glemt rencontre hjernen hjemme.

Overdriv ikke Vær afslappet, det var mange ting at holde styr på Her til sidst er det derfor vigtigt at understrege, at du skal bevare dig selv i flirten.Hvis ikke kan det være, at du skal tjekke disse ti tegn.Og det er ikke helt løgn, hvis man skal tro fagbøger i tankelæsning og kropssprog.